Monday, July 4, 2022

Tupakoinnille ja tupakoitsijoille = narkomaaneille sallitaan pelkkiä tekosyitä eli kaikki syyt mitä esitetään kuten myös ”huumekauppiaaksi ryhtymiselle” ovat vain tekosyitä, eivätkä oikeuta tupakoimaan, saati narkkaamaan ja käymään kauppaa narkoottisilla

Eduskuntavaaliehdokas Tampere Pirkanmaa Tampereen toivo eduskuntavaaleissa 25.6.2022 Hervantajärven rannassa pic10

Matuinvaasion seurauksen bussipysäkit täyttyneet entisten katujuoppojen sijaan matuinvaasion mahorkkaa vetävistä parasiittiaineksisista historiallisen Ruotsin vallan aikaisten "hevosmiesten" perikunnasta ymv:sta räkäjuopoista yhteiskunnan hylkiöistä sosiaalitoimin maksettuine hameineen. Voi vittu saatana.

Tupakoinnille ja tupakoitsijoille = narkomaaneille sallitaan pelkkiä tekosyitä eli kaikki syyt mitä esitetään kuten myös ”huumekauppiaaksi ryhtymiselle” ovat vain tekosyitä, eivätkä oikeuta tupakoimaan, saati narkkaamaan ja käymään kauppaa narkoottisilla. Toki muistamme että valtiolla on monopoli päihdyttävän viinan suhteen, mikä sekin pitäisi kumota kiiruullisesti kilpailulainsäädännön ym perusteella. 

https://Eduskuntavaalien-tavoitteet.blogspot.com

Aina voi kaupata osaamistaan, jollei sitä ole niin kouluttautuu tai on jossain kisällinä jotta oppii jtkn. Jos olisin diktaattori, niin laittaisin kaikki huumejengiläiset raittiuslomalle ilman tupakkia ja muita vankilassa kaupattavia narkoottisia aineita. 

Tupakoitsijoille sallittava sopeuttaminen piiskapetäjässä, jos jää kiinni vaikka yhdenkin tupakin poltosta. Huumekaupasta pitää saada jokin kehollinen rangaistus, vankila vain näivettää ihmisiä ja toimii ns paskahampaiden opinajona missä toinen toistaan tyhmemmät kuvittelevat rikastuvansa uusilla päättömillä ”huumekauppavinkeillä”, kulkien tatuoinneissaan. 

Vankiloihin pitää saada pakolliset tatuointien poisto-ohjelmat. Jokainen tatuointi missä esiintyy muu kuin hakaristi pitää poistaa 😉 Seppo Lehto kulttuurihistorioitsija Tampere Eduskuntavaaliehdokas Pirkanmaalla 2023 eduskuntavaaleissa https://Eduskuntavaaliehdokas-Pirkanmaa.blogspot.com Seppo Lehto eduskuntavaaliehdokas Pirkanmaa 2023


---------------

https://perusoikeutemme-vaarassa.blogspot.com/

------------------

No comments:

Post a Comment